Proiecte

test

⏭️Oraşul Anenii Noi va deveni mult mai atractiv din punct de vedere turistic, iar locuitorii şi vizitatorii oraşului vor dispune de un nou spațiu de conexiune socio-culturală!!!

⏭️Astăzi, primarul oraşului Anenii Noi, Alexandr Mațarin şi directorul Agenția de Dezvoltare Regională Centru Ion Pînzari au semnat contractul de finanțare a proiectului „Scara memoriei – obiectiv turistic, cale de acces și spațiu public pentru socializare și interacțiune comunitară” cu valoarea totală de 7 267 928,96 de lei, dintre care 6 541 136,07 de lei vor fi alocați din Fondul Național de Dezvoltare Regională şi Locală.

⏭️Contractul a fost contrasemnat şi de partenerii Primăriei Anenii Noi în cadrul acestui proiect – Alexandru Moisei, preşedintele Consiliul Raional Anenii Noi Dorin Fortuna, directorul „Group One” SRL şi Vasilii Senicovschii, administratorul AO „August”.

⏭️Ca rezultat al implementării proiectului, oraşul Anenii Noi va dispune de un nou obiectiv turistic dotat cu o belvedere, păstrând totodată şi funcționalitatea acestuia – cale de acces, doar că mult mai sigură, mai amenajată şi mai confortabilă, inclusiv adaptată la necesitățile persoanelor cu cerințe speciale.#ADRCentru#FNDRL